Sunday, 10 June 2012

Sibuk punya pasal. sampai lupa pulak nak update blog. Kalau ikutkn, xda la sibuk sgt pun. (hehe)..hari ni dh 11/6/2012 (isnin), mggu stdy week pun dh lepas. Skrg kena gigih telaah buku laa pulak..erm rumet sy pn dah exam ary ni, first paper (gud luck Nissa). Pejam celik pejam celik, lagi 19 hari sy nak blik kg..rndu sgt kat famili (waiting 4 me ok). Dan 19/6 ni jgak sy first paper, nervous sgt2. Harap dpat wat yg terbaik. Mudah-mudahan cemerlang! Semalam prgi hntar K.Long (beloved sister) kat Terminal Bas Bandar Tasik Selatan, sbb akak nk blik Johor, mggu cuti sekolah pn dah habis, skrg dah start laa rutin harian akak sbg cikgu baru (Cikgu Fatimah).Tahniah yer kak, dah bergelar ckgu, selama 4 tahun gigih belajar di Upsi, walaupun lama menunggu tarikh posting, namun Alhamdulillah, akak akhirnya berjaya dlm temuduga dan dh posting hmpir 3 mggu yg lepas. Tahniah lg sekali kak! Pengorbanan mak kerja pagi ptg kat kg semata-mata nak bagi kami belajar, dh terbalas, syukur Ya Allah, di atas segala nikmat kurniaan-MU. SELAMAT BERTUGAS SEBAGAI PENDIDIK, KAK LONG.. smga dpt jadi pendidik yg baik, berdedikasi, berintegriti. Be the Best kak! Luv u!


1 comment: